DELI78

DELI78 Altijd lekker! Altijd vers!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 505 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Deli78. Meer weten? Ontdek meer

9 mei 2022 om 19:18 Ze hadden me helaas een broodje bal MET sate gegeten, daar was ik helaas allergisch voor. Vervolgens hebben ze me gratis een nieuw broodje zonder sate nageleverd!
1 mei 2022 om 17:07 Het waz lekker. Alleen ik miste de boter. Ik had broodje ham met boter besteld en ik kreeg alleen ham. Broodje hummus was top alleen volgende keer iets minder hummus. Maar verder kom ik zeker weer
1 mei 2022 om 15:35 Was weer super, knappe oude vriendelijke gozer die de broodjes weer top heeft gemaakt.
30 apr 2022 om 22:26 Erg lekkere broodjes
30 apr 2022 om 19:50 Super lang moeten wachten op het eten, bleek het afgegeven te zijn bij de receptie zonder ons gebeld te hebben terwijl we dit duidelijk aangaven! (Bellen als je er bent) dan wordt er een mail gestuurd dat we telefonisch niet bereikbaar wat leugen is!
27 apr 2022 om 16:52 Wel wat langer wachten, maar dan is het resultaat er ook naar… Groot en goed belegd broodje
23 apr 2022 om 18:03 Was weer superrrrr
18 apr 2022 om 16:06 Lekkerste broodjeszaak die je kunt vinden, zeker bestellen!
11 apr 2022 om 14:59 Er zat weinig smaak aan de tonijnsalade, en weinig saus.
9 apr 2022 om 14:20 Was weer super, deze keer was het de verse jus die mij op de been hield na een avondje 3musketiers
8 apr 2022 om 15:13 Snelle levering, heerlijke wrap en broodje!
7 apr 2022 om 15:54 Was even vergeten hoe heerlijk groot de broodjes zalm waren. Super goed belegd. Snelle bezorging. Echt een aanrader.